ARTISTS

Roxana-Nemes-Ma-Dezbrac-De-Secrete-mic

NEW SINGLE: ROXANA NEMES – MA DEZBRAC DE SECRETE

Supranumita si “Queen of Ice” dupa ce a devenit imaginea oficiala a unicului Hotel de Gheata din sud-estul Europei, Roxana Nemes a lansat cel mai nou single al sau numit “Ma Dezbrac De Secrete”, o piesa cu un sound dinamic produsa de Rassada Music.
RN
Castigatoarea distinctiei “Best New Act” la Romanian Tot Hits 2012, “Best Girl Act” in 2013 si “Favorite Girl Act” la Mamaia Music Awards 2014, superba blonda contiunua lista cuceririlor muzicale si ne aduce o piesa plina de senzualitate, rafinament si pasiune. Despre noua sa piesa interpreta a declarat:

ART V2 mica

Mi-a placut piesa asta din prima clipa. Mi se pare ca a fost creata special pentru mine si am cantat-o cu cea mai mare placera pentru ca m-a cucerit senzualitatea si profunzimea versurilor. Noi femeile, cand iubim, ne daruim integral si oferim totul fara jumatati de masura, ne dezbracam complet de secrete si devenim vulnerabile. Dar de multe ori aceasta vulnerabilitate ne ajuta sa fim mai seducatoare si mai feminine. Despre asta este noul meu single “Ma Dezbrac De Secrete”.

Noul single Roxana Nemes ” Ma Dezbrac De Secrete” a fost scris la sfarsitul acestei veri de catre Sirbu Ana si Sirbu Radu care este si producatorul piesei si se poate auzi deja pe posturile radio din Romania.

Marketing