BLOG/NEWS

BN Dragoste-n Furtuna

RADU SIRBU – DRAGOSTE-N FURTUNA

Deși își petrece foarte mult timp în calitate de producător în studioul de înregistrări Rassada Music, pe care-l deține, Radu Sîrbu nu uită nici de carieră să de artist și le face din nou fanilor săi o frumoasă surpriză la început de an lansând piesa “Dragoste-n Furtună” extrasă de pe materialul discografic pe care plănuiesc să-l lanseze în 2018.
AW Dragoste-n Furtuna“Dragoste-n Furtună a fost auzită pentru prima dată într-o transmisie live pe una din paginile mele de socializare. A plăcută atât de mult și am avut feedback-uri atât de frumoase încât am hotărât că merită înregistrată și în varianta de studio. Sunt foarte muttumit că am reușit să-i pastram simplitatea și farmecul piesei. Dragostea e mereu un fel de nebunie conștientă și atunci când reușeșți să-ți găseșți persoană potrivită pentru nebunia ta, dragostea devine o adevărată furtună, cu un amalgam de sentimente urcușuri și coborâșuri, niște trăiri unice pentru fiecare om în parte, accentuând ideea că nimeni nu poate pune inimii o limită când vine vorba de dragoste” a declarat artistul.

 

Materialul video şi audio a fost creat şi produs  de echipa Rassada Music în frunte cu Radu Sîrbu  iar textul piesei e scris de Sîrbu Ana (alias Sianna).

Marketing