BLOG/NEWS

CM-Indestructibili

PREMIERA! NICO – INDESTRUCTIBILI

Aflată la prima să colaborare cu casa de producţie Rassada Music, superba interpretă NICO lansează un nou single intitulat “Indestructibili”. Compusa de Sirbu Ana, şi produsa de Radu Sirbu piesa “Indestructibili” este o baladă ceva mai ritmată, plină de optimism, ce transmite un mesaj puternic cu impact emoţional.

Materialul video pentru piesa “Indestructibili”, regizat de Marian Croitoru, a fost filmat pe străzile din Chişinău şi este povestea a doi tineri îndrăgostiţi a căror relaţie trece printr-un impas. Cei doi protagonişti ai poveştii, interpretaţi de actorul Mihai Bordian şi Sanda Popa, au fost nevoiţi să se certe în plină stradă şi au atras privirile a multor curioşi. De look-ul spectaculos al artistei s-au ocupat Alexandra Flaminzeanu si Dorina Bulgaru, cu sustinerea celor de la Cristallini şi Premier Palace.

Indestructibili (Custom)

“Colaborarea mea cu Rassada Music a început frumos, cu o piesă specială ce are un sound actual şi un mesaj emoţionant.

Sunt convinsă că se va bucura de succes şi că foarte mulţi îndrăgostiţi se vor regăsi în mesajul ei.

E foarte important să fim optimişti, să credem în şansă noastră. Uneori, lucrurile nu se întâmplă aşa cum ne dorim, dar vă îndemn să credeţi în iubire şi în destin”, a declarat artista.

Marketing