BLOG/NEWS

E-Ultima-Oara-SIANNA

NEW VIDEO: SIANNA – E ULTIMA OARA

Sianna alias Sîrbu Ana s-a făcut cunoscută de-a lungul timpului ca compozitor şi textier, semnând multe piese pentru artişti autohtoni dar şi din afară ţării. Indestructibili (Nico), Single lady, City Of Sleeping Hearts (Dj Layla), Iubire Cu Aromă De Cafea, Confession (Natalia Barbu), Beautiful Eyes (Leonid Rudenko), Gimme Your Love (Dee-Dee/ RayHorton), Atunci Când Mă Iubeai, In Locul Meu (Lorina), Mă Dezbrac De Secrete (Roxana Nemeş), Eşti Prea Perfectă sau Eşti Doar O… (Radu Sîrbu), Dishi (Viktoria Daineko) sau Cerşesc Iubire (Dima Trofim) sunt doar câteva din compoziţiile pe care artista le-a semnat alături de producătorul muzical Radu Sîrbu pentru casă de producţie Rassada Music.

Ieri, interpreta a lansat o nouă piesă sensibilă, în limba română, intitulată „E Ultima Oară” care este însoţită de un lyrics video.

SIANNA E Ultima Oara AW“Întotdeauna mi s-a părut mai simplu să compun piese pentru alţii şi mult mai complicat pentru mine. Poate pentru că mi se pare foarte greu să împărtăş propriile experienţe şi să scot la suprafaţă cele mai ascunse secrete, ptitite adânc în suflet. „E Ultima Oară” este despre acele nopţi lungi ce par fără sfârşit, nopţi în care aştepţi persoană dragă, în care îţi promiţi ţie însuţi că nu o vei mai face, ce este ultima oară şi totuşi, uiţi, ierţi şi o iai de la capăt din nou şi din nou în numele iubirii.”

Marketing