BLOG/NEWS

Banner-I-believe-In-Love-Medium

NEW VIDEO: MALINA TANASE & RADU SIRBU – I BELIEVE IN LOVE

După ce a savurat din plin succesul răsunător al trupei O-zone, Radu Sîrbu şi-a concentrat atenţia asupra propriei case de producţie muzicală – Rassada Music, lansând constant producții și colaborări frumoase. Și dacă acum o luna artistul ne-a surprins cu o piesă romantică “O Inima La Doi” în colaborare cu Sianna, astăzi Radu Sîrbu lansează o nouă piesă “I Bleieve In Love” în colaborare cu tânăra interpreta Mălina Tănase cunoscută pentru piese ca “Don’t Go” sau “More Than Love“.
IMG_7867aa

“Sunt copleșită de emoții, deoarece odată cu lansarea primului duet din cariera mea,
apare și primul videoclip, pe care îl așteptam cu nerăbdare de mult timp. Este un moment important și un sentiment extrem de frumos. Este o plăcere să cânt cu Radu Sîrbu. “I Believe In Love” care este o piesă cu un mesaj optimist și abia aștept să aud reacții și păreri ” a declarat tanara interpretă Mălina Tănase.

AW I believe In Love (Medium)

 

“Am început să lucrăm la conceptul piesei “I Bleieve In Love”  încă în primăvară acestui an. Știam  că ne dorim o piesă cu un mesaj pozitiv și emoționant și am căutat alături de Malina și Sianna (autoarea  piesei),  să ne ținem pe cât posibil de acest concept. Ideea clipului ne-a venit pe parcurs, am vrut să transmitem  iubirea  în alt mod,   adică prin ochii unui copil care iubește… iubește natură, iubește viață,  iubește oamenii în general. Mă bucur că fetiță mea Eva-Maria la  doar 4 ani a putut să joace acest mic rol alături de prietenele ei, cărora le mulțumim”  a declarat Radu Sirbu.

 

“I Believe În Love” a fost produsă şi compusă în studioul Rassada Music, textul piesei fiind  semnat de Sianna, iar  de povestea vizuală  s-au ocupat Kamensky  alături de Alexei Sîrbu și Bianca Ștefania (Make-up Artist).

Marketing