BLOG/NEWS

LORINA- In Locul Meu

NEW VIDEO: LORINA – IN LOCUL MEU

LORINA s-a făcut remarcată în urma concursului “Vocea României”, unde a cântat în duet cu Ştefan Stan, câştigătorul acelui sezon al emisiunii, piesa “One Reason”. Un an mai târziu a lansat alături de casa de producţie Rassada Music primul sau single solo, intitulat „Away From Home” iar câteva luni după a avut o frumoasă colaborare cu Dj Layla pentru piesa “Searching 4 LOVE”. La început de toamnă Lorina vine cu un nou single, o frumoasă baladă de dragoste produsă de cei de la Rassada Music, În Locul Meu. Piesa se lansează direct cu un videoclip care ne transpune pentru câteva momente într-o lume de basm.

LORINA - In Locul Meu (Large)Despre nouă sa piesă artista a declarat următoarele: „Povestea este pe cât de simplă pe atât de complicată. Capătul unei relaţii vine mereu cu o stare de nesiguranţă, nelinişte sau frică. Chiar şi un spaţiu cunoscut şi primitor poate deveni străin şi rece. Aşa că în locul unui banal apartament sau casă, alături de toată echipa am ales o superbă pădure în care eu am căutat să mă regăsesc. Culoarea roşie care exprimă atât furia unei despărţiri simbolizează totodată pasiunea şi iubirea, de aceea am purtat o superbă rochie roşie, semnata de Sîrbu Ana si creata special pentru acest videoclip. Iar simbolul regăsirii liberaţii căutat cu atâta pasiune de mine în această poveste a fost exprimat cu ajutorul… va las să vedeţi povestea…
“Ïn Locul Meu” este este un amalgam de sentimente care te duce la o singură concluzie: Fiecare cădere e un bun prilej să te ridici. Învaţă să zbori cu aripile rupte…”
Atât piesa „ În Locul Meu” cât şi videoclipul sunt o producţie Rassada Music, versurile şi muzică au fost semnate de Radu Sîrbu şi Sianna (Sîrbu Ana).

Marketing