BLOG/NEWS

Ocean-Of-Lies

NEW VIDEO: DJ LAYLA – OCEAN OF LIES

DJ Layla, proiectul cu peste jumatate de milion de difuzari radio in Russia & Romania, care ne-a obişnuit de-a lungul timpului cu numeroase hituri, precum “Single Lady”, “City of Sleeping Hearts”, “I’m Your Angel” sau “Don’T Go“, revine cu o nouă colaborare inedită. Dacă până acum vocile cu care a colaborat artista au fost exclusiv feminine, de data aceasta noul single este interpretat de o vocea masculină, iar rezultatul este unul spectaculos.
OOL“Alături de echipa Rassada Music ne-am asumat riscul să mergem pe varianta unei voci masculine şi să schimbăm radical direcţia muzicală a proiectului. Mihai Popistaşu, cunoscut pentru participarea sa la Megastar sau Vocea României s-a potrivit cum nu se poate mai bine în toată această aventură iar rezultatul final ne încânta pe toţi. Este o vocea pe care o recunoşti din mii, cu multă personalitate şi culoare, şi care nu doar a interpretat o piesă dar a transmis si un mesaj. “Ocean Of Lies” este povestea unui bărbat, gata să ierte, să protejeze şi să lupte pentru dragostea să.”
Ocean Of Lies” a fost produsă de producătorul muzical al proiectului Radu Sîrbu în studioul Rassada Music, iar textul piesei a fost semnat de Sianna în colaborare cu Mihai Popistaşu.

Marketing