BLOG/NEWS

IPCER-banner

NEW SINGLE:MIHAI POPISTASU – IMI PLACE CAND ESTI REA

Mihai Popistaşu se reinventează şi  revine în atenţia publicului cu o nouă piesă, intitulată Îmi Place Când Eşti Rea, la care a lucrat alături de producătorul muzical Radu Sîrbu şi echipa Rassada Music. După cum o descrie însăşi artistul, piesa este despre o  relaţie pătimaşă şi frumoasă unde dragostea se face pe câmpul de luptă…
ipcer“Femeile sunt specii minunate, pe cât de fragile pe atât de puternice. Un mix interesant cu textura apetisantă, cu gust dulce picant. În această aventură numită viaţă, masculii vor fi mereu curioşi şi cuceritori. Avem mereu contact cu femeile, de la mama, şefa, colegă sau prietenă…  dar în piesă  am scos în evidenţă partea întunecată a persoanei iubite care are o plăcere orgasmica în a face dragoste şi psihic cu tine, nu doar fizic. Nu aş dori să generalizez pentru că există şi excepţii, însă în marea majoritate a cazurilor, femeile sunt extrem de dificile şi trebuie să fie înţelese, nu merită în unele situaţii dar trebuie. Iubeşte femeia fără să-i ceri ceva în schimb şi atunci lumea va fi un loc mai bun pentru amândoi.  Suntem protectorii femeilor noastre şi trebuie să fim un exemplu viu de urmat.. şi dacă vor înţelege acest aspect atunci şi ele vor fi alături de noi. Dacă rupi o floare pentru că e frumoasă şi vrei să o ţii pentru tine, află că te vei bucură de ea foarte puţin timp. Dacă iubeşti o floare frumoasă cu adevărat o laşi să crească, o uzi, o priveşti cum înfloreşte  sub ochii tăi.  În această piesă floarea  frumoasă este reprezentată de un trandafir cu spini de culoare roşie” a declarat interpretul.

“Îmi Place Când Eşti Rea” este o piesă produsă de Radu Sîrbu în studioul Rassada Music, iar textul piesei a fost semnat de Sianna.

Marketing