menu Home chevron_right
Uncategorized

NEW: SINGLE LADY (2021) BY SIANNA & DJ LAYLA

admin | August 26, 2021

„Single Lady” – o piesă care a cucerit topurile muzicale din Republica Moldova, România, Rusia, Polonia, Grecia, Turcia, Kazahstan, India si alte 15 tari la sfârșitul anului 2009, câștigând premiul Radio România Actualități pentru „Cea mai difuzată piesă“ și ocupând locul al patrulea în clasamentul World Music aCharts, cu peste două milioane de difuzări la radiourile din spațiul CSI, revine astăzi într-o versiune nouă actualizată la 2021 cu un sound dansant, chillout cu influențe retro.

De data aceasta, piesa revine în interpretarea SiAnnei, vocalista proiectului Dj Layla, care acum 12 ani a semnat alături de producătorul proiectului Radu Sîrbu, versurile și muzica piesei Single Lady (acum disponibilă pe toate platformele de streaming).

„Această piesă este foarte specială pentru noi toți, de la producător la artiști. De aici a pornit, în 2009, tot parcursul unui proiect muzical (made în MD & RO) care a cucerit topurile muzicale, a crescut frumos și a ajuns să fie ascultat de milioane de oameni anual. Un proiect care, deși a avut foarte multe schimbări în materie de imagine, a rămas constant la capitolul muzică pe parcursul anilor. Le mulțumim celor care au contribuit într-un fel sau altul la acest parcurs frumos și promitem să continuăm să oferim publicului nostru cele mai bune producții și cele mai actuale piese” a declarat Sianna.

Pe lângă „Single Lady” proiectul Dj Layla este cunoscut pentru hituri mondiale precum „Just Call Me To Say“, „City of Sleeping Hearts“, „I’m Your Angel“ sau „Don’t Go“ produse și lansate de echipa Rassada Music în frunte cu producătorul Radu Sirbu și interpreta/compozitoarea Sîrbu Ana (Sianna) care a semnat de altfel toate piesele acestui proiect pe parcursul celor 12 ani.

Written by admin

Comments

This post currently has 1 comment.

Leave a Reply

BOOKING CONTACT


  • play_circle_filled

   01. Sianna & Dj Layla - Single Lady_Master
   Sianna & Dj Layla

   add_shopping_cart
  play_arrow skip_previous skip_next volume_down
  playlist_play