menu Home chevron_right
Blog/News

NEW SINGLE: SIANNA -AMORE (ft.DJ LAYLA)

admin | December 3, 2020

Sianna – provocatoare și amară! Așa apare artista în cel mai nou videoclip al său #AMARĂ.
Nu este primul videoclip în care Sianna își dezvăluie feminitatea și senzualitatea (vă reamintim videoclipurile pieselor “I’m Your Angel” sau “Love is Calling” în colaborare cu Dj Layla) însă este unul dintre cele mai senzuale pe care le-a lansate până acum.
Sianna alias Sîrbu Ana s-a făcut cunoscută de-a lungul timpului pentru colaborările sale în calitate de compozitor/textier cu artiști autohtoni dar și din afară țării precum Dj Layla, Natalia Barbu, Adrian Ursu, Leonid Rudenko, Alina Eremia, Dee-Dee, Lorina, Roxana Nemeş, Radu Sîrbu, Viktoria Daineko, Nico, Dima Trofim și mulți alții alături de echipa casei sale de producție Rassada Music.
Soția binecunoscutului interpret și producător muzical Radu Sirbu (O-zone) este mama a trei copii și este într-o formă de invidiat, reușind să slăbească spectaculos pentru filmările videoclipului Amară!
Sianna;
„Când am scris versurile piesei “Amară” mă gândeam că iubirea în sine este ca o ciocolată amară. De multe ori relațiile imposibile și amare sunt de fapt cele mai dorite și cele mai dulci. Știu după mine că oricât de “amară” și provocatoare nu ar fi relația pe care o am și oricât de ploioase nu ar fi unele zile, din miliardele de oameni de pe planetă, aș vrea să adorm doar în brațele lui. Așa că, dedic această piesă celor care știu să iubească cu pasiune, să se dedice întru totul si să savureze iubirea că pe o ciocolată, uneori amară, alteori dulce”,a declarat artista!

Written by admin

Comments

This post currently has 1 comment.

Leave a Reply

BOOKING CONTACT


  • play_circle_filled

   01. Sianna & Dj Layla - Single Lady_Master
   Sianna & Dj Layla

   add_shopping_cart
  play_arrow skip_previous skip_next volume_down
  playlist_play