menu Home chevron_right
Blog/News

NEW SINGLE: DJ LAYLA & SIANNA – LEGENDS OF TOMORROW

admin | October 1, 2019

DJ Layla lansează o nouă piesă în colaborare cu Sianna: „Legends Of Tomorrow”.Proiectul care ne-a obișnuit cu numeroase hituri, precum „Single Lady”, „City of Sleeping Hearts“, „I’m Your Angel”, „Don’t Go” sau „Love IS Calling” și care a fost nominalizat în TOP 100 Dj mondial, fiind una din cele mai ascultate Dj-ite din Moldova & România în sistemul digital.

Artista nu se dezminte și rămâne la genul muzical care a consacrat-o. Și de această dată, Radu Sîrbu și Ana Sîrbu (Sianna) sunt compozitorii noului single și continuă colaborarea începută odată cu lansarea proiectului și a primei piese alături de echipa Rassada Music. Videoclipul semnat de Alexei Sîrbu a fost creat special pentru a transmite un mesaj unic și atât de actual mai ales după dezastrele naturale petrecute în această vară.

DJ LAYLA: „Legends of Tomorrow e piesă care-mi trezește cele mai multe emoții . E despre comuniunea dintre om și natură , e despre noi , Legendele de Mâine . Am încercat să transmitem un mesaj oamenilor în felul nostru , prin muzică . Pamântul e casă noastră și nu contează unde ne-am născut , ce rasă suntem sau ce religie avem. Pământul este ceea ce ne unește și ne asigură viitorul nostru și al următoarelor generații.”

SIANNA: „Noi suntem parte din natură iar natură este parte din noi. Ea ne oferă posibilitatea să ne relaxăm și să ne bucurăm că existăm, fiindcă ea ne primește, ne acceptă exact așa cum suntem. Natura, prin toate elementele ei necuvântătoare și încărcate de o prezența care nu judecă, care nu ne da indicații, care nu ne condiționează, ne oferă acel spațiu de siguranță, în care ne putem conecta autentic atât cu noi înșine, cât și cu lumea. Pentru că, prin prisma meseriei noi putem transmite mesaje generației tinere, piesa aceasta am scris-o special pentru ei, pentru legendele de mâine, cei care moștenesc și cei care trebuie să învețe să păstreze și să facă un loc mai bun acest pământ.”

De-a lungul timpului, DJ Layla a mai colaborat cu artiști precum Alissa, Dee-Dee, Sianna, Armina Roși, Lorina, Nestea, Mihai Popistasu sau Misha alături de care a cucerit topurile muzicale din România și din străînătate. În anul 2009, DJ Layla a câștigat cu „Single Lady“ premiul Radio România Actualități pentru „Cea mai difuzată piesă“ și a ocupat locul al patrulea în clasamentul World Music Charts, cu peste două milioane de difuzări la radiourile din spațiul CSI.

Written by admin

Comments

This post currently has 1 comment.

Leave a Reply

BOOKING CONTACT


  • play_circle_filled

   01. Sianna & Dj Layla - Single Lady_Master
   Sianna & Dj Layla

   add_shopping_cart
  play_arrow skip_previous skip_next volume_down
  playlist_play