menu Home chevron_right
Blog/News

NEW VIDEO: DJ LAYLA & SIANNA – LOVE IS CALLING

admin | October 18, 2018

Faimosul proiect Dj Layla, produs de binecunoscutul producător Radu Sîrbu  încă în 2008, se reinventează și după o reformatare și reformulare revine cu o nouă reprezentantă, care după cum afirmă însăși producătorul este cea mai în măsură să poarte “coroana” și să reprezinte fața unui proiect de succes după ce a cucerit topurile cu hituri ca “Single Lady“, “City Of Sleeping Hearts“, “Party Boy” sau “I’m Your Angel“, și a stat peste 12 spatamani pe primele poziții din clasamentele muzicale acumulând peste 2 milioane de difuzări radio și câștigând premiul RRA pentru cea mai difuzată piesă.

Tânăra basarabeancă de doar 19 ani, pe numele sau originar Sanda, este fosta studentă la Liceul Academiei de Știinte a Moldovei. A făcut dans, actorie, lecții de dicție, cursuri de DJ și face deja furori cu aparițiile sale media de peste Prut.

Despre primul sau videoclip tânăra artistă Layla declară:  Am așteptat enorm de mult premiera acestui clip video , pentru că s-a muncit foarte mult pentru apariția lui . Munca noastră a fost că un iceberg , spectatorii văd doar partea de deasupra apei , nu și ce e sub ea . Iar “sub apă” sunt ani de școală muzicală, “facultate” de DJ , dans și actorie.  Sunt foarte mulțumită de ce a ieșit într-un final și de munca depusă alături de Sianna , Radu Sîrbu și label-ul Rassada Music .               

Pentru că este proaspăt semnată cu casa de producție Rassada Music și pentru a putea fi în mijlocul evenimentelor artista s-a mutat recent în Bucurtești unde alături de producătorii și compozitorii proiectului Radu Sîrbu și Sianna, promite să scoată material muzical constant de cea mai bună calitate.

“Avem o piesă plină de pasiune și «savoare », iar videoclipul adaugă și mai multe «condimente» în această compoziție deja delicioasă și plăcută vederii și auzului. Deschidem un nou capitol odată cu piesa «Love Is Calling», unul care pune bazele unui nou început, alături de o tânăra superbă cu atât de multe calități, care are atât de multe de oferit publicului ei, și care o să dea o altă culoare noului album marca DJ Layla, la care am plăcerea să particip că producător și compozitor”, adaugă Sianna.

În regia lui Alexei Sîrbu, videoclipul este o coproducție Rassada Music & Cat Music și după cum a declarat artista, este cel mai „picant” videoclip al său de până acum, de look-ul artistelor ocupandu-se Dorina Bulgaru și Laura Diaconu.

Written by admin

Comments

This post currently has 1 comment.

Leave a Reply

BOOKING CONTACT


  • play_circle_filled

   01. Sianna & Dj Layla - Single Lady_Master
   Sianna & Dj Layla

   add_shopping_cart
  play_arrow skip_previous skip_next volume_down
  playlist_play