menu Home chevron_right
Uncategorized

NEW SINGLE: DJ LAYLA ft. MALINA TANASE – JUST CALL ME TO SAY

admin | June 14, 2018

DJ Layla, proiectul care ne-a obişnuit cu numeroase hituri, precum “Single Lady“, “City of Sleeping Hearts“, “I’m Your Angel” sau „Don’t Go” revine  cu un look fresh  și   se pregătește de lansarea unui nou album  în această toamnă,  iar până atunci  lansează o nouă piesă întitulată “JUST CALL ME TE SAY”  alaturi  de    tânăra voce Mălina Tănase,  cu care este la cea de a doua colaborare.

DJ Layla nu se dezminte şi rămâne la genul muzical care a consacrat-o, dance, cu un upgrade de influenţe. Şi de această dată, Radu Sîrbu şi Ana Sîrbu sunt compozitorii noului single şi continuă colaborarea începută odată cu lansarea proiectului și a primei piese alături de echipa Rassada Music .

DJ Layla nu este la prima colaborare şi de-a lungul timpului a lansat featuring-uri cu Alissa, Dee-Dee, Sianna, Armina Roși, Lorina, Nestea sau Mihai Popistasu cu care a cucerit topurile muzicale din România şi din străinătate.

Cu un beat dinamic,DJ Layla a fost cap de afiş în numeroase festivaluri de muzică, câștigând premiul Radio România  Actualități în 2009 pentru cea mai difuzată piesă și ocupând locul 4  în clasamentul World Music Charts acumulând peste două milioane de difuzări la radiourile din spaţiului postsovietic. CSI, confrorm statisticilor oficiale.

Written by admin

Comments

This post currently has 1 comment.

Leave a Reply

BOOKING CONTACT


  • play_circle_filled

   01. Sianna & Dj Layla - Single Lady_Master
   Sianna & Dj Layla

   add_shopping_cart
  play_arrow skip_previous skip_next volume_down
  playlist_play