menu Home chevron_right
Blog/News

NEW VIDEO: Pasha Parfeni – Hoții

admin | June 7, 2018

Ai iubit vreo-dată pe furiș? Ai trăit clipele în care adrenalina dă peste margini și-ți pare că inima ta va exploada de cât de tare pulsează în momentul când vezi persoana dragă, o cuprinzi, o mângâi… Dar știi că puteți fi prinși în flagrant ca Hoții…
Cu toții am avut așa relații când trebuie să ascunzi iubirea de oameni și lumină, tocmai pentru a o face să existe. Aceasta este unica formă în care iubirea funcționează.

Ai trăit vreodată așa iubire? Ai ascuns-o, chiar și atunci când ai vrut s-o strigi în gura mare, ca să știe toată lumea despre fericirea ta fără margini?

Dacă aceasta este forma de iubire pe care o trăiești, nu ești singur, iar Pasha Parfeni ți-a pregătit o melodie nouă, „Hoții”, special pentru tine și povestea ta.

„Lumea nu este așa simplă cum pare la prima vedere. Cele mai interesante lucruri se întâmplă atunci când nu ne așteptăm; ele nu încap în stereotipuri și descrieri, și rămân ascunse , ferite de păreri, judecăți și scenarii străine” a declarat Pasha Parfeni.

Pasha Parfeni ne surprinde și de această dată cu un nou videoclip, desprins parcă din filmele hollywoodiene. Filmarile au durat 3 zile si au avut loc în Chișinău, iar rezultatul sparge orice tipar, în materie de producții video.
Spre bucuria și nerăbdarea fanilor, Pasha Parfeni promite să revină vara aceasta încă cu câteva piese. Va urma ceva grandios și elegant, iar nouă nu ne rămâne decât să așteptăm următoarele realizări ale artistului.

Pasha Parfeni a reprezentat cu succes Republica Moldova la concursul Eurovision, în 2012, cu piesa „Lăutar”, iar în 2013 cu melodia „O mie”, compusă pentru Aliona Moon.

Written by admin

Comments

This post currently has 1 comment.

Leave a Reply

BOOKING CONTACT


  • play_circle_filled

   01. Sianna & Dj Layla - Single Lady_Master
   Sianna & Dj Layla

   add_shopping_cart
  play_arrow skip_previous skip_next volume_down
  playlist_play